Med mina egna ögon sett

Mycket kan jag som hund, men tyvärr inte skriva! Därför har Emilio Ortiz hjälpt mig att skriva ner min berättelse i boken med den svenska titeln Med mina egna ögon sett. Emilio är själv blind och liksom min husse i boken har han en ledarhund som lystrar till namnet Spock. Emilio skrev förstås på spanska eftersom han är spanjor. Christer, min svenska förläggare översatte den.

Vad är nu Med mina egna ögon sett för typ av bok. Ja, jag vet inte vad du gillar, men de flesta som läser böcker brukar uppskatta berättelser om vänskap, kärlek och framgång. Och eftersom alla tycker att jag är en glad och busig ledarhund och min husse Mario en sympatisk person tror jag att du kommer att tycka om min bok. Vi bildar hursomhelst ett oskiljaktigt par i vått och torrt! Eller kanske bättre sagt – bildade. Jag är nu pensionerad från min tjänst som ledarhund men kommer alltid att minnas mina underbara år med Mario.